Ik team, wij teamen

Maak het beste van je samenwerking

Lekker vlot geschreven. Helderpraktisch, to the point. Het boek biedt genoeg praktische handvatten om met de inzichten aan de slag te gaan.

Universitair Hoofddocent Universiteit Utrecht

 

Bestel nu

Ik team, wij teamen: maak het beste van je samenwerking’ is geschreven voor iedereen die lid is van een team. Je staat niet aan de rand van de groep, of erboven, maar er middenin. De ene keer geeft de samenwerking energie en zet je samen iets moois neer. Op andere momenten is het frustrerend en hard werken. Het is helemaal niet zo vanzelfsprekend: een effectief team vormen en een goed teamlid zijn.

Misschien zie je het potentieel van je team en ben je benieuwd hoe je dat nog meer kan verzilveren. Of je hebt een team waarin het op dit moment niet zo lekker loopt: je werkt langs elkaar heen en de resultaten zijn er niet (voldoende). Als het gaat om het bouwen aan fijne samenwerking kun je als teamlid vertrouwen op je leidinggevende of teamcoach, maar je kunt ook zélf de regie pakken. En dat kan nog leuk zijn ook! Als je maar weet waar je ruimte zit en aan welke knoppen je kan draaien.

Dat is waar dit boek over gaat. Je vindt er aanknopingspunten om beter te begrijpen wat er in de samenwerking gebeurt. En praktische ideeën over hoe je daarmee aan de slag kunt.

Auteurs

Het boek is geschreven door Annemarie Bleeker, adviseur en oprichter van Conversation Workouts en Saskia  Tjepkema van Kessels & Smit, The Learning Company. Beiden hebben veel ervaring met werken in teams. Als teamcoach, maar zeker ook als teamlid.

“Zo leuk om te lezen hoe menselijk dit soort processen toch zijn. Ze steken me als lezer bovendien aan om met een milde blik te kijken en mijn oordeel uit te stellen. 

(Team)coach en consultant

Als lezer voel ik me helemaal meegenomen. De mooie voorbeelden brengen het boek tot leven en maken het heel concreet en tastbaar.

Onderwijsvernieuwer en onderwijskundige

Heel interessant om te lezen en relevant. Ik hou van het idee dat je zelf als teamlid ook iets kan doen.

Business developer in de energietransitie

Preview Ik team, wij teamen
Bestel nu