Gratis E-module

Werken met de structuur in je gesprekken is de sleutel tot effectiviteit in je team

We geven jou een nieuw perspectief waarmee je direct aan de slag kunt!


Je wilt echt samenwerken met de mensen om je heen en samen resultaten realiseren. Je wilt niet langer wachten en wilt zelf meer regie in samenwerkingen.

Schrijf je nu in voor deze gratis e-module met een nieuw perspectief waardoor je betere gesprekken voert en ziet waar jouw invloed ligt om je team beter te maken.

 

Als je je aanmeldt voor deze E-module krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacy verklaring.

We hebben als organisatie adviseurs veel modellen gezien en talloze gesprekken begeleid. Elk team heeft baat bij mensen die weten hoe ze de kwaliteit van gesprekken vergroten. Dat maakt ook een groot verschil in jouw plezier en effectiviteit. Met onze workouts leren we je geen standaard communicatietrucjes; we geven je een nieuw perspectief waardoor je heel anders naar gesprekken gaat luisteren. Je gaat andere dingen zien en kunt sneller sturen op resultaat en het behalen van de doelen die jíj belangrijk vindt. Je ziet waar jij regie kunt pakken in je team!

In onze gratis e-module vind je:
  • vier belangrijke rollen die iedereen tijdens een overleg kan inzetten
  • vijf (dis)functionele veelvoorkomende patronen in gesprekken
  • kennis over de structuur van een goed gesprek
zodat jij vanaf morgen de samenwerking in jouw team ten positieve verandert en meer energie en plezier beleeft aan het behalen van jullie doelen.

Schrijf je in voor onze gratis e-module

Als je je aanmeldt voor onze E-module krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacy verklaring.