Conversation Workouts, meer impact en invloed op je werk

N I E U W

Ik team, wij teamen

Maak het beste van je samenwerking

In dit boek van Annemarie Bleeker en Saskia Tjepkema vind je aanknopingspunten om beter te begrijpen wat er in de samenwerking gebeurt. En praktische ideeën over hoe je daarmee aan de slag kunt.

Meer informatie

Wil jij de interactie in je team verbeteren?

Wij helpen je samenwerken op een manier die energie én resultaat geeft.  

 

Download gratis E-Module
Conversation Workouts, meer impact en invloed op je werk

Herken je dit?

  • Je wilt meer gebruik maken van de kwaliteiten en talenten binnen je team.
  • Je ziet het potentieel in je team maar dit komt er tijdens de samenwerking nog niet voldoende uit.
  • Je weet wat je belangrijk vindt maar binnen jullie team komt het gesprek daar over niet goed op gang.
  • Jullie overleggen vaak maar komen niet altijd tot de juiste beslissingen of afspraken om verder te komen in het werk.
  • Jullie houden van zichtbare resultaten en voeren het liefst alleen maar gesprekken die daar ook daadwerkelijk aan bijdragen.
  • Jullie willen graag snel samen beter worden.

Effectiviteit in je team vraagt iets van de onderlinge relaties

Als exclusieve partner van Assessing in Action werken wij met het model van Structural Dynamics. Dit model is wetenschappelijk onderbouwt als belangrijke tool voor effectieve teams. Ons hybride leeraanbod is gebaseerd op dit model.

Wij hebben als adviseurs gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van leren binnen teams en organisaties. We geloven dat goede relaties en verbinding cruciaal zijn om resultaten te behalen. Goede relaties kenmerken zich namelijk door effectieve en kwalitatieve goede gesprekken.

 

10 bouwstenen

Ons hybride leeraanbod is een combinatie van een e-course, coaching on the job en een gevalideerd persoonlijk profiel. 

zelf meer sturen

Jullie leren als team samen snel te zien waar je in een gesprek de ontbrekende schakel kunt toevoegen en jullie weten hoe je dat moet doen.

 

kwaliteit gesprek vergroten

Jullie leren een blijvende vaardigheid die bijdraagt aan het behalen van wezenlijke resultaten.

Meer over online workouts

"Many can argue - not many converse"

Conversation workouts voor effectieve gesprekken

Als een team snel en eenvoudig resultaten wilt neerzetten, is het cruciaal om kwalitatief goede gesprekken te kunnen voeren.

We hebben zelf geploeterd, en ook anderen zien ploeteren met gesprekken. Vanaf het moment dat wij naar de structuur van het gesprek kijken en daar mee werken, zien wij veel verschil. In gesprekken met collega’s en opdrachtgevers maar ook thuis, aan de keukentafel.

Deze bewezen methode, gebaseerd op het Structural Dynamics model, kent een aantal bouwstenen die je altijd, in elk gesprek, kunt gebruiken. Hiermee kun je zelf meer sturen op hoe je gesprek verloopt en de kwaliteit van het gesprek vergroten. Het helpt ons elk gesprek weer. Wanneer de kwaliteit van je gesprekken omhooggaat, ga je meer doelen realiseren én meer plezier beleven aan de weg er naar toe. 

Eenvoudig en samen snel winnen aan effectiviteit? Met deze 10 bouwstenen bereiken jullie meer in jullie gesprekken.


De 10 bouwstenen waar we in ons leeraanbod mee werken zijn: 

  • vier rollen die je kunt aannemen in een gesprek, zodat je altijd de missende schakel ziet;
  • drie verschillende talen die bepalend zijn voor met welk resultaat je uit een meeting loopt;   
  • drie verschillende denkkaders waarmee je snel en makkelijk grote verschillen in aanpak op kunt lossen.

Schrijf je in voor onze gratis E-module. We geven jou een nieuw perspectief waarmee je direct aan de slag kunt!

Als je je aanmeldt voor deze E-module krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer informatie bekijk de privacy verklaring.

 

Wij zijn Anne Marie, Nina en Annemarie. Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van gesprekken in teams en organisaties. Het is onze missie om mensen te helpen goede gesprekken te voeren.

Met Conversation workouts willen we je een nieuw perspectief geven waardoor je heel anders naar gesprekken gaat kijken en sneller kan sturen op de resultaten die voor jou belangrijk zijn.

Meer over ons

Door zijn eenvoud kon ik dit model direct in de praktijk brengen. Ik merk dat ik nu beter en sneller kan beoordelen wat wel of niet past bij de rol die ik wil hebben in mijn werk. Ik ervaar meer houvast in gesprekken omdat ik me laat leiden door deze objectieve bril in plaats van mijn eigen emoties.

Kristel Meijer

Structural Dynamics heeft mij een aantal interessante inzichten gegeven. Door de bewustwording van de verschillende rollen, talen en systemen die aanwezig kunnen zijn, kan ik beter anticiperen en daarmee een meer structurele bijdrage leveren aan bijvoorbeeld een overleg of proces.

Tom van den Boom

 

Structural Dynamics heeft mij geholpen om de groepsdynamiek tijdens een vergadering beter te leren begrijpen. Met de observaties die je opdoet, kun je vervolgens kiezen welke rol je zelf aanneemt. Ik vind het leuk hiermee 'tools' te hebben gekregen om de dynamiek ten positieve te beïnvloeden. 

Dieneke Struik

Meer over workouts